Αρχική Σελίδα

SUZHOU POLESTAR METAL PRODUCTS CO., LTD

Κίνα SUZHOU POLESTAR METAL PRODUCTS CO., LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα SUZHOU POLESTAR METAL PRODUCTS CO., LTD Πιστοποιήσεις
Καλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή!

—— Ο κ. Jayant Acar

Η τιμή είναι καλή, ο χρόνος παράδοσης είναι γρήγορος.

—— Ο κ. Hamad R. Nazir

Πολύ επαγγελματικός!

—— Κα Fran

Είμαι Online Chat Now

SUZHOU POLESTAR METAL PRODUCTS CO., LTD

1 2 3 4
SUZHOU POLESTAR METAL PRODUCTS CO., LTD SUZHOU POLESTAR METAL PRODUCTS CO., LTD SUZHOU POLESTAR METAL PRODUCTS CO., LTD SUZHOU POLESTAR METAL PRODUCTS CO., LTD
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Πολικός αστέρας
Αριθμός Υπαλλήλων : <100
Ετήσιες πωλήσεις : <5million
Ιδρύθηκε Έτος : 2012
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Τα προϊόντα μετάλλων πολικών αστέρων είναι επαγγελματικός κατασκευαστής προϊόντων μετάλλων συνήθειας, ειδικεύονται στη συνήθεια που παράγει όλα τα είδη μερών μετάλλων, πλαστικά μέρη, για όλες τις βιομηχανίες.

 

Να σας παρέχουμε τα προϊόντα που παράγονται μπορούμε από σφυρηλατημένος, σφραγισμένος, ενωμένος στενά, CNC που επεξεργάζεται στη μηχανή, και ούτω καθεξής. Μπορούμε να σας παρέχουμε τα ειδικά προσαρμοσμένα προϊόντα όπως το σύνδεσμο, το υποστήριγμα, το γάντζο, τη σύνδεση, το μπουλόνι, το καρύδι, τη βίδα, το γαλλικό κλειδί, το μοχλό, το σωλήνα και το σωλήνα μετάλλων, την άρθρωση, τη φωτογραφική διαφάνεια, τον τροχίσκο, τη ρόδα δοντιών, τη ρόδα αλυσίδων, forklift το δόντι, τα δόντια εκσκαφέων, τη ράβδο εμβόλων, τα μέρη μετάλλων φύλλων, τα υδραυλικά μέρη μηχανημάτων, τα μέρη αυτοκινήτου, τα μέρη σκαφών, τα μέρη εμπορευματοκιβωτίων, τα μέρη επίπλων, τα μέρη εργαλείων, άλλα μέρη συνήθειας και εξάρτημα.

 

Τα υλικά μπορούν να είναι χάλυβας άνθρακα, ανοξείδωτο, κράμα αργιλίου, χαλκός, ορείχαλκος, χαλύβδινο σύρμα, όλα τα είδη πλαστικού & λάστιχου.

 

Η επεξεργασία επιφάνειας να είναι ψευδάργυρος που καλύπτεται μπορεί, νικέλινος, χρώμιο που καλύπτεται, μαύρο οξείδιο, σκλήρυνση, στίλβωση, επίστρωμα σκονών, υποβολή σε ανοδική οξείδωση, αγώγιμο alondine, ανατίναξη άμμου και χρώμα ψεκασμού, κ.λπ.Κίνα SUZHOU POLESTAR METAL PRODUCTS CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
SUZHOU POLESTAR METAL PRODUCTS CO., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Steven

Φαξ: 86-512-36839229

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)